Jag åker nästa vecka. Börjar blir lite nervös. Mycket att göra, men vet inte riktigt vad

Trots en bra ledig dag och långlunch med en god vän så är jag väldigt glad att dagen snart är över. Jag ska somna tittandes på något underhållande på datorn

Igår hade jag en himlars fin födelsedag

Tandläkaren gick på 1500 plus en sprucken mungipa. Tur då att kvällen avslutades med pingisturnering där jag drog hem första vinsten!

Igår ✔ jag det mesta på min to do list inför flytten, väldigt skönt. Kvällen avslutades så fint med nära vänner, då det känns som bäst. Sen sov jag för första gången på över ett år hemma hos mamma. Idag fyller hon stort. Fin middag och kalaskänslor.

Jag har varit med om min första SL-kontroll och klarade den galant, ganska coolt faktiskt.

Jag känner mig sicko och borde egentligen vara hemma och vila. Men så är det ju det där med jobb. Jag önskar att jag skulle kunna ta hand om mig själv så gott det går ändå, men så blir det liksom tvärt om istället. Ska få middag ikväll hos min far, i morgon är jag ledig!

Jag hade syster med kille över för lunch tidigare. Tänkte att hon kunde ta lite av mina kläder, eftersom jag bara kan ta med mig en väska när jag drar. Det slutade med ett rätt så hårt uppvaknande. Jag har stora svårigheter att slänga saker! Lägenheten är full med skit. Jag kommer säkert bli en sån där tanta som sparar på gammalt toapapper... Jag försöker prestera nu, släng bara, tänk inte, punkt.
Kvällen igår bjöd för övrigt på sjukt najs häng på Kåken


Slänghög

Jag fick en resa till Berlin i julklapp av två fina töser. Första helgen i februari drar vi, det kommer bli awsum! Igår bokade jag även min enkelbiljett till Paris, den går direkt från Berlin, om exakt en månad!

På väg till jobbet nu, det känns faktiskt lite bra att ha tider att förhålla sig till. Trots att hela min kropp skriker efter att få sova ut. Jag vet inte om det är helgen som spökar eller en influensa som är på G.
Jag har börjat lyssna på franska podcast, även om de är svårt att förstå så lär det väl ge något!

Det har varit ett himlans fint nyårsfirande i år. Bästa på länge. Middag med töser, tolvslaget på fest, och slutligen efterfest.
Jag har knappt hunnit tänka på det kommande året, inte på det plan där jag skulle skiva mål och löften. Jag ska försöka ta tid ikväll att skriva ett illusionsår för 2013. Det kan bli intressant! Är glad över att jag slutat men orimliga förväntningar, som att nu, bara för att vi skriver en ny siffra i kalendern så kan jag göra allt i världen. En superwoman.
Nu ska jag iväg och knega på HM, hej!